• آدرس: تهران، یافت آباد، بزرگراه آزادگان، خیابان عرفان
  • شماره تماس: ۰۹۱۲۹۵۳۵۱۷۶ - ۰۹۱۹۶۷۷۶۷۱۹ - ۰۹۱۰۹۹۱۸۴۳۱

راه اندازی فست فود

راه اندازی فست فود

زمانی که صحبت از غذا خوردن در خارج از خانه به میان می آید منظور می تواند:

رستوران، فست فود، ساندویچ فروشی، کافه تریا، کافی شاپ و یا انواع دیگر غذاخوری ها باشد که غذای آماده را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهند.


با گسترش شهرنشینی و زندگی مدرن و پیشرفت در تجهیزات و استقبال بیشتر مردم از غذاهای آماده امروزه بسیاری از افراد به سراغ راه اندازی فست فود رفته‌اند.

همین مسئله باعث شده تا ما شاهد تعداد زیادی از این نوع غذاخوری در سطح شهرها باشیم.
پرسشی که ذهن افراد را در این زمینه به خود مشغول می‌کند این است که:

چه مراحلی برای راه اندازی فست فود،رستوران ،کافی شاپ و کافه تریا نیاز است تا طی شود؟
تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای راه اندازی فست فود کدام‌ها هستند؟
تجهیزات اولیه مورد نیاز این کار کدام ها هستند ؟
آیا این تجهیزات به راحتی قابل تهیه هستند؟

از نظر تیم سازه استیل کو بعد ازکسب اطلاعات در زمینه ی مختلف مرتبط با این شغل مانند آشنا شدن با علاقه و توانایی شخص در مورد این حرفه، اصول مشتری مداری و ..نکات زیر از اصلی ترین موارد برای راه اندازی فست فود می باشد.

مشخص کردن نوع غذا

از آنجا که تنوع فست فود،ساندویچ ها و برگرها زیاد است این موضوع بسیار دارای اهمیت می‌باشد .
قبل از اینکه به سراغ راه اندازی فست فود بروید باید این مسئله را مشخص کنید که چه نوع غذایی را می خواهید برای مشتریان خود سرو کنید.

انتخاب سرآشپز ماهر و بروز

از دید ما اگر میلیاردها تومان در این زمینه خرج شود ولی کیفیت غذای سرو شده عالی نباشد این کسب و کار هیچ فایده ای ندارد.

کجا مناسب فست فود می باشد

موقعیت مکانی که فست فود مورد نظر شما باید در آن قرار داشته باشد را مد نظر قرار دهید.

معمولا توصیه می شود که به سراغ مکان های پرتعدد، مراکز خرید ،فروشگاه ها و البته دانشگاه ها بروید، مکان هایی که فضای کافی برای توقف وسایل نقلیه داشته باشد.

هزینه خرید تجهیزات فست فود چقدر است

مبلغ سرمایه و مدیریت آن جهت راه اندازی فست فود در راه اندازی و توسعه کار و یا شکست آن تاثیر خواهد داشت.

به طور کلی در صفحه تجهیزات آشپزخانه صنعتی می توانید با توجه به نیاز تمام محصولات را کامل مشاهده کنید.

خرید تجهیزات لازم و ضروری فست فود:

از مهمترین قسمت های راه اندازی فست فود، تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی یا همان تجهیزات فست فود است، که مطابق با منوی انتخابی تهیه می گردد.

تجهیزات مورد نیاز شامل این موارد میتواند باشد:

به طور کلی ما لیستی از تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی فست فود در اختیار شما قرار داده ایم.

شما می توانید یا توجه به کسب و کار خود نیاز سنجی را انجام داده و وسایل کمتر یا بیشتری را تهیه کنید.

اجاق گاز و گریل صنعتی

اجاق گاز ترکیبی گریل و فر

فر پیتزا و فر ساندویچ و فلافل یک طبقه یا دو طبقه

تاپینگ ساندویچ و پیتزا

تاپینگ فست فود

خلال کن و سرخ کن سیب زمینی

اجاق گاز چهارشعله با گریدل و سرخ کن صنعتی


تجهیزات پخت برگر گریل روغنی و ذغالی

برگر ذغالی

جوجه گردان و دستگاه مرغ بریان

جوجه گردان ذغالی بزرگ

یخچال نوشابه و میز کار استیل

قفسه استیل و صندوق استیل دریافت پول ،

خمیر گیر پیتزا و خمیر پهن کن پیتزا و کالباس بر

در تهیه تجهیزات با توجه به فضای کاری باید به کارآمد بودن آنها دقت شود.

زیرا کیفیت دستگاه ها تاثیر مستقیم بر کیفیت غذای تهیه شده خواهد داشت.

و قطعا رضایت مشتری به کیفیت بالای فست فود و غذایی که به آنها ارائه می‌شود بستگی دارد.

آیا نیاز به مشاوره دارید؟

فرم زیر را پر کنید، همکاران ما به زودی با شما تماس می‌گیرند

    طراحی و پیاده سازی توسط امید افلاکی - omidaflaki.ir

    کلیه حقوق برای شرکت سازه استیل کو محفوظ است.